Opnieuw mooie resultaten Oortveldruiters

Afgelopen weekend waren er weer dressuurwedstrijden in onze manege en opnieuw vielen er veel Oortveldruiters in de prijzen.

In de klasse B abc op zaterdag waren er twee 1e prijzen voor Suus Lammers met Udine en op zondag twee 2e prijzen. In de klasse B DE werd Samara Nikkels met Lady twee keer 1e en Luna van Wees met Tic Tac twee keer 2e. Corine Smies verdiende met J’Adore in de klasse B ook twee keer het oranje lint en Rozemarijn Arends met Vienna en Michaela van Leeuwen met Radu konden beide twee winstpunten op hun conto bijschrijven. Sophie Buis belandde twee keer op de 2e plek in de klasse L2 cde met Pleasure en Yvonne Buis werd 2e in de klasse L1 met Duizendschoon. Marloes Rijkenberg verdiende een 1e prijs met Shadow in de klasse L1 op zondag. Brenda Xhofleer behaalde een mooie 1e plaats in de klasse L2 met Fleur. Ook een 1e plaats voor Marcella Arends met Vienna in de klasse M1 en Corine Smies met Fatboy in de klasse M2. Jikke Verwaijen reed in de klasse L2 DE twee keer naar de winst met Tijani.                                                                                                                     

Amy Xhofleer startte haar eerste wedstrijd met Caprice in de klasse L2 in Zevenaar en reed twee nette winstpunten bij elkaar.

Tekst: Jeannette Bekkers

Jikke Verwaijen met Tijani

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.