Ponyclub lid

Ponyclub lid

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar en wil je samen met je pony gezellig met allemaal leeftijdsgenootjes op een ponyclub rijden? Kom dan eens een kijkje nemen bij De Oortveldruiters in Empe!

Wat houdt dit lidmaatschap in?

Met je ponyclub lidmaatschap kan je iedere week 1 springles volgen op woensdagavond en 1 dressuur les volgen op vrijdagavond! De contributie bedraagt € 29,00 per maand en je krijgt eerst 2 gratis proeflessen dressuur en 2 gratis proeflessen springen!

Deze proef lessen zijn in overleg met de vereniging en de instructie in te delen. Naast het mee rijden in de lessen kan je buiten de lessen om ook gratis gebruik maken van de binnen-en buitenbak.

Leuke activiteiten

Uiteraard worden het gehele jaar door ook super leuke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse ruiterkamp, de club kampioenschappen, KNHS dressuurwedstrijden en de Nieuwjaarskür! Kijk in onze agenda wat er allemaal gepland staat!

Lidmaatschap KNHS

Wil je ook wedstrijden rijden dan is het mogelijk om voor € 27,50 (tarief 2023) per jaar lid te worden van de KNHS (excl. Startkaart – tarief 2022). Nadat je bent lid geworden van de KNHS kan je online een startkaart aanvragen.

Vrijwilligers

Onze club kan natuurlijk niet bestaan zonder de hulp van al onze leden, dus wanneer je lid bent geworden van onze club vragen we jou (of je ouders) ook om een handje mee te helpen als vrijwilliger met bijvoorbeeld een kantinedienst draaien tijdens een wedstrijd of het schoonmaken van de kantine. Daarnaast hebben wij 1x per jaar een buitenconcours en 1x per jaar een oliebollenactie waarbij wij alle leden om hulp vragen.

Wil je lid worden?

Ontzettend leuk! Download dan het aanmeldingsformulier en vul het in! Je ingevulde formulier kun je tijdens lesuren inleveren op de manege of opsturen naar:

PSV De Oortveldruiters
Meeuwenbergweg 13
7399 AN Empe

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.