Veel 1e prijzen voor Oortveldruiters

Na twee dagen dressuur in Empe hebben de leden van de Oortveldruiters veel prijzen in de wacht gesleept.

Resultaten zaterdag 19 oktober 2019

Op zaterdag werd Sterre Algera met Grenada in de klasse B cat. DE twee keer 1e. Jikke Verwaijen startte in de klasse L1 en verdiende 2 winstpunten waarvan één maal de 1e prijs met Tijani. In de klasse B paarden werd Rozemarijn Arends met Viënna twee keer 1e, zij stak ten opzichte van de concurrentie, er met kop en schouders bovenuit! In de klasse L2 werd Caithlynn Hoop met Diekata ook twee keer 1e. Hanneke Brouwer kreeg in deze klasse met Copacabana twee winstpunten. Tenslotte werd ook Lisa Sanders twee keer 1e in de klasse M1 met Infinity LH.

Resultaten zondag 20 oktober 2019

Op zondag werd Yvonne Buis met Duizendschoon van Landlust tweede in de klasse L1 en in de andere proef werd Marloes Rijkenberg met Shadow 2e. Marcella Arends verdiende met Viënna in de klasse M1 twee keer het oranje lint. Bij de pony’s klasse B cat. DE streek Luna van Wees met Tic Tac twee keer met de hoogste eer, vlak erachter werd Samara Nikkels met Lady twee keer 2e. Suus Lammers verdiende twee keer de 1e prijs met Udine in de klasse B cat. ABC en Sofie Bennink scoorde hoge ogen met Dinky in de klasse BB cat. ABC en werd daarmee ook twee keer 1e.

Sophie Buis met Larienhof’s Dito klasse B cat. DE en Eveline Hoogstad met Feline klasse L sprongen beiden in Brummen een foutloos parcours en ook een foutloze barrage.

Tekst: Jeannette Bekkers


Rozemarijn Arends met Viënna

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.