Puppy lid

Puppy lid

Ben je….

…. net begonnen met pony rijden,

…. nog niet toe aan wedstrijden,

…. niet ouder dan 13 jaar en

…. nog niet toe aan springen?

Dan ben je bij De Oortveldruiters in Empe aan het juiste adres! Wij bieden een speciaal ‘Puppy lidmaatschap’ aan voor € 14,00 per maand, voor het eerste jaar dat je lid bent! Ook ontvang je met dit lidmaatschap 2 gratis proeflessen!

Wat houdt het puppy lidmaatschap in?

Met dit puppy lidmaatschap kan je op vrijdag in de puppy dressuurles rijden bij Maud Briët. Het puppy lidmaatschap kan je maximaal 1 jaar aanhouden, daarna wordt het automatisch omgezet naar een ponyclub lidmaatschap. Ben je er eerder aan toe om ook te gaan springen, dan is dat op woensdag avond mogelijk in de les bij Anke Wilbrink. Zodra je ook gaat springen binnen 1 jaar dan wordt het puppy lidmaatschap ook omgezet naar een ponyclub lidmaatschap.

Met het puppy lidmaatschap kan je ook buiten de lessen om gebruik maken van de binnen-en buitenbak van de Oortveldruiters.

Vrijwilligers

Onze club kan natuurlijk niet bestaan zonder de hulp van al onze leden, dus wanneer je lid bent geworden van onze club vragen we jou (of je ouders) ook om een handje mee te helpen als vrijwilliger met bijvoorbeeld een kantinedienst draaien tijdens een wedstrijd of het schoonmaken van de kantine. Daarnaast hebben wij 1x per jaar een buitenconcours en 1x per jaar een oliebollenactie waarbij wij alle leden om hulp vragen.

Wil je lid worden?

Ontzettend leuk! Download dan het aanmeldingsformulier en vul het in! Je ingevulde formulier kun je tijdens lesuren inleveren op de manege of opsturen naar:

PSV De Oortveldruiters
Meeuwenbergweg 13
7399 AN Empe

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.