Rijvereniging lid

Rijvereniging lid

Rijvereniging De Oortveldruiters is een actieve en gezellig vereniging voor ruiters en amazones vanaf 18 jaar uit Empe en de wijde omgeving!

Wat houdt dit lidmaatschap in?

Met je rijvereniging lidmaatschap van € 30,50 per maand kan je iedere week op maandagavond of dinsdagavond een dressuur les volgen en op donderdagavond een springles. Naast het volgen van de lessen kan je buiten de lessen om ook gebruik maken van de binnen- en buitenbak!

Heb je interesse om lid te worden van Rijvereniging De Oortveldruiters dan krijg je van ons 2 gratis proeflessen dressuur en 2 gratis proeflessen springen!

Lidmaatschap KNHS

Wil je ook wedstrijden rijden dan is het mogelijk om voor € 27,50 per jaar lid te worden van de KNHS (excl. Startkaart – tarief 2023). Nadat je bent lid geworden van de KNHS kan je online een startkaart aanvragen.

Vrijwilligers

Onze club kan natuurlijk niet bestaan zonder de hulp van al onze leden, dus wanneer je lid bent geworden van onze club vragen we jou (of je ouders) ook om een handje mee te helpen als vrijwilliger met bijvoorbeeld een kantinedienst draaien tijdens een wedstrijd of het schoonmaken van de kantine. Daarnaast hebben wij 1x per jaar een buitenconcours en 1x per jaar een oliebollenactie waarbij wij alle leden om hulp vragen.

Wil je lid worden?

Ontzettend leuk! Download dan het aanmeldingsformulier en vul het in! Je ingevulde formulier kun je tijdens lesuren inleveren op de manege of opsturen naar:

PSV De Oortveldruiters
Meeuwenbergweg 13
7399 AN Empe

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.