Marijke van Beek en Montana Hillbrand scoren in selecties

Vorig weekend stonden in Wilp en Vorden ook de eerste selecties dressuur bij de paarden op het programma. Marijke van Beek en Montana Hillebrand deden direct goede zaken.

Marijke reed in Wilp met haar knappe O’Handsome. Na een periode van blessureleed kwam zij nu weer voor het eerst aan de start in de M1 en liet met 187,5 punten een mooi winstpunt noteren wat goed was voor de derde prijs in de ring en de eerste plaats in de selecties klasse M1. “Ik heb fijn en beheerst kunnen rijden, daar gingen we voor. Ik heb O’Handsome sinds zijn vijfde jaar, hij is nu 9, maar helaas door veel blessureleed ben ik nu pas serieus aan het starten. We hebben nog wel eens te maken met wat spanning en dan vergeet hij dat ik er ook nog ben, maar nu liet hij zich heel fijn rijden. Ik ben echt super blij met dit resultaat.”

Montana reed haar zelfopgeleide Lifeguard voor de tweede keer in het Z1. “De eerste proef was het allemaal nog iets uit balans, het had wat strakker gemogen. De tweede proef ging dat al weer veel beter. In de punten zag je dat niet terug. In de eerste proef kreeg ik 229 en werd daarmee tweede met hetzelfde puntenaantal als de nummer één. In de tweede kregen we 228,5.” Ook dat was goed voor een tweede prijs en daarmee was Montana in één klap vier winstpunten rijker met haar pas zevenjarige reus.

Tekst: Yvonne Buis

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.