Lizzy Veldhuis naar topscore in eigen manege

Ook dit jaar stond er aan het einde van het indoorseizoen weer een dressuurwedstrijd gepland in onze eigen manege. Diverse van onze leden reden nog één keer de binnenbaan in om hun kunnen aan de jury te tonen. Lizzy Veldhuis deed bijzonder goede zaken met haar pony Hekarla SIH, zij behaalde maar liefst 223 en 219 punten in de L1. Daarmee was ze in één klap zes winstpunten rijker.

Ook Nikkie Krijt kwam glunderend de ring uit. Met haar pony Dorien O. kreeg zij 199,5 en 203 punten in de klasse B. Zoë Veldhuis liet met Golden Prince 194,5 en 202 punten noteren. Lieke Plante eindigde daar vlak achter, zij kreeg met Hamlet’s Monalyse 191,5 en 197 punten. Ook Lynne Weideman met Creekman’s Cas, Naomi de Boer met Clogheen Escort en Lynn Weideman met Mango scoorden winstpunten in de B. Suus Lammers met Hoppenhof’s Dylano en Samara Nikkels met Vitalis deden hetzelfde in de klasse L1.

Bij de paarden waren er twee eerste prijzen voor Joritha Bruntink met Exessel, in de klasse L2 kreeg zij 203,5 en 191 punten. In de klasse L1 kon Esther Staal tweemaal het oranje lint pakken. Zij reed Veline naar 197 en 184 punten. Manon Bruntink pakte nog twee winstpunten in de klasse B met Vey. Paul Bouwmeester deed hetzelfde in de klasse L2.

Vanwege het slechte weer kon de klasse Z niet in onze eigen manege plaatsvinden. Montana Hillebrand besloot daarop Lifeguard mee te nemen naar Vorden voor zijn Z1 debuut. Dat resulteerde in 214 en 220 punten, goed voor een tweede en derde prijs, een mooi debuut.

Tekst: Yvonne Buis

Montana Hillebrand met Lifeguard

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.