Beste rentree voor Bianca Berenpas

Op onze eigen dressuurwedstrijd, die afgelopen weekend werd verreden, kwam voor het eerst in lange tijd Bianca Berenpas weer aan de start. Met J’Adore BS liet zij zien het nog niet verleerd te zijn en liet 195,5 en 205 punten noteren in de M1. Dit was goed voor twee eerste prijzen.
Bianca was zeer te spreken over haar eigen gefokte merrie: “ Vorig jaar december verstapte ze zich waarna ze een blessure aan haar kogel bleek te hebben. Ook in het hoefmanagement konden we wel het één en ander verbeteren, waardoor het eigenlijk heel lang heeft geduurd voordat ik haar weer echt opgepakt heb. Na de zomervakantie ben ik weer wat fanatieker gaan rijden en nu dacht ik ‘rijden moet ik toch’, dus besloot vrijdag een startkaart aan te vragen en zaterdag de ring in te gaan. De eerste proef was ik nog wat voorzichtig maar na advies van onze instructrice Eline Koppenol heb ik de tweede proef wat fanatieker gereden. Dat leverde me direct 10 punten extra op. Mijn doel is nu zo snel mogelijk M2 te gaan starten, maar ik wil wel graag goed voor de dag komen, dus we trainen nog even verder.”

Andere winstpunten waren er voor Lizzy Veldhuis met Hekarla SIH , Samara Nikkels met Vitalis (beiden L1 pony’s), Iris Maalderink met Bo en Romée Frederiks met Dancing Splendid (beiden B paarden ), en Jan van Ee met Indy, die daarmee ook nog een tweede prijs verdiende in de L1.

In Marienheem maakte Lisa Sanders haar subtop-debuut in het ZZ-Zwaar. Ze kon fijn rijden met haar merrie Findsley en liet direct 62,857% noteren, goed voor de gedeelde tweede plaats.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.