Uitslagen zaterdag 7 & zondag 8 maart 2020

Ook afgelopen weekend zijn verschillende leden van de Oortveldruiters weer naar diverse wedstrijden geweest.

Geweldig debuut van Sophie Buis in de klasse M1

Sophie Buis reed in Beemte Broekland met haar c-pony Pleasure haar debuut in de klasse M1 categorie CDE. In de eerste proef kreeg ze van de jury 191,5 punten waarmee ze 2e werd. De tweede proef ging alweer een stuk beter en met de hoge score van 202 punten verdiende ze de 1e prijs. Haar moeder Yvonne Buis reed daar ook en stuurde Duizendschoon van Landlust naar twee winstpunten in de klasse L2.   

Tess Lammer en Samara Nikkels

Tess Lammers startte in Arnhem met Ari in de klasse B categorie DE en verdiende daar 2 winstpunten. Samara Nikkels reed zowel op zaterdag als zondag in manege Zutphen in de klasse L1 categorie DE met Lady en sprokkelde zo 4 winstpunten bij elkaar waarvan één keer de 2e prijs. Daarmee is de combinatie alweer L2 startgerechtigd.

Anne Roelof en Okkelien Molema

Anne Roelofs reed haar eerste wedstrijd op Elanza in de klasse B en kreeg gelijk een winstpunt. Okkelien Molema verdiende in de klasse B met Uk in Laag Soeren twee winstpunten en een 2e prijs.

Gezellige bixie wedstrijd

Op zaterdag 7 maart hebben we in onze manege genoten van een gezellige bixie dag. Alle ruiters en amazones hebben onwijs hun best gedaan en met veel plezier meegedaan aan dressuur, springen en het spel!

Sophie Buis met Pleasure.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.