Onderlinge meetmomenten Oortveldruiters

Nu onderlinge meetmomenten weer mogen voor winstpunten wordt daar dankbaar gebruik van gemaakt.

Sophie Buis sprong met Pleasure in de klasse L cat. C een foutloos parcours en met haar pony Dito sprong ze voor het eerst een parcours in de klasse M cat. D en ook daarin bleef ze foutloos.

In de onderlinge dressuur reed Lieke van Dijk met Bloem in haar eerste wedstrijd gelijk de sterren van de hemel in de klasse B cat. B, ze kreeg van de jury 195 en 188 punten. Ook Lisanne Corporaal deed het uitstekend met haar pony Puck in de klasse B cat. C, zij verdiende 183,5 en 181,5 punten. Bente Breukink reed heel constant met in beide proeven 180,5 punten, ook in de klasse B cat. C. Sophie Buis met Dito en Samara Nikkels met Lady reden beiden voor het eerst in de klasse M cat. D, Sophie verdiende 183 punten en Samara 180. Sophie reed ook nog met Pleasure voor het eerst in de klasse M2 cat. C en verdiende 184,5 en 182,5 punten. Amy Xhofleer reed naar 180 punten in de klasse L1 cat. D met Celtic Night. Bij de paarden reed Anne Roelofs met Elanza in de klasse B naar 194,5 en 192,5 punten en Montana Hillebrand met Lifeguard in de klasse L1 naar 198,5 en 188,5 punten.

In de laatste springwedstrijd sprong Sophie Buis met Pleasure in de klasse M cat. C foutloos rond en ook in de barrage bleef deze combinatie foutloos.

Tekst: Jeannette Bekkers

Sophie Buis met Dito

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.