Crowdfundingsactie: geef de Oortveldruiters toekomst!

De Oortveldruiters hebben jouw hulp hard nodig

Wij hebben altijd geprobeerd de paardensport laagdrempelig te houden door een niet te hoge contributie te innen voor zowel onze voltige leden als rijdende leden. Met de contributie die we maandelijks innen, kunnen we de instructeurs betalen die de lessen op onze manege verzorgen. Uiteraard hebben we als vereniging meer kosten, denk hierbij bijvoorbeeld aan energiekosten, materiaalkosten en onderhoudskosten. Deze kosten kunnen we betalen doordat wij meerdere keren per jaar activiteiten organiseren die inkomsten genereren. Voorbeelden hiervan zijn de wedstrijden die we een paar keer per jaar organiseren, het jaarlijkse concours in juni en de oliebollenactie in december. Door corona zijn we deze inkomsten de afgelopen twee jaar misgelopen.  

Klaar voor de toekomst

Eind september 2021 hebben we te maken gehad met een enorme waterschade. Vijf minuten sproeien is per ongeluk 7 uur geworden. De hele binnenbak stond onder water. Hierdoor konden we weken geen gebruik maken van de faciliteiten en is de bodem nooit meer in goede conditie gekomen. Daarom zijn we van start gegaan met het zoeken naar een toekomstbestendige oplossing. Binnenkort zal een moderne eb- en vloedbodem worden aangelegd en ook de verlichting wordt gemoderniseerd door middel van nieuwe LED-verlichting. Als dit gerealiseerd is, kunnen we weer jaren genieten van onze mooie sport.  

Crowdfundingsactie op gofundme.com

Om deze moderniseringsslag te kunnen maken hebben we een financiële boost nodig. De investering in de eb- en vloedbodem en verlichting kost veel geld. Hiervoor zullen we grotendeels onze reserves aanspreken. Maar willen we de bak straks in goede conditie kunnen houden, dan hebben we ook een nieuwe baksleep, een deugdelijke mestopslag, kruiwagens, mestboys, een nieuwe dressuurring + letters en hindernismateriaal + cijfers nodig. Om dit te bekostigen zijn we deze crowdfundingsactie gestart!

Wij zijn blij met elke euro die jij kunt missen! Klik op het logo van Gofundme om naar de crowdfundingsactie te gaan en je donatie te doen:

Vind je het fijner om je donatie rechtstreeks via de bank te doen? Dat kan ook! Maak je bedrag dan over op NL27 RABO 0366 2088 10 onder vermelding van ‘crowdfunding oortveldruiters’.

Alvast hartelijk bedankt namens alle leden en het bestuur van PSV De Oortveldruiters, Saskia Waagmeester (penningmeester) 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.