Winstpunten behaald door Oortveldruiters

Er zijn door leden van de Oortveldruiters weer mooie winstpunten behaald. In Wilp scoorde Rozemarijn Arends met Viënna in de klasse B een 2e prijs met 192 punten en werd ze 3e met 185 punten. Eveline Hoogstad sprong in Nijkerkerveen met Feline een foutloze ronde in de klasse L .

Hunnekink Concours – paarden

Op het Hunnekink Concours reed Eveline met Camaraz in de klasse Z1 met 206,5 punten naar de 2e prijs en met 205,5 punten werd ze 4e. Lisanne Jurriëns werd in de klasse BB twee keer 1e met Julia, in de klasse B werd Corine Smies met J’adore twee maal 3e. Winstpunten waren er voor Caithlynn Hoop, Marcella Arends en Joritha Bruntink. In het springen klasse BB 80 werd Kirsten Boogman met Emilion 1e en Jan Garrits met Duuk uut Zuuk 3e. In de klasse BB 90 werd Caithlynn Hoop met Cambridge 3e en Leonie Verkerk met Angel 4e en in de klasse B was de 3e prijs voor Cheveney Sijmons met Wilana.  

Hunnekink Concours – pony’s

Bij de pony’s waren er winstpunten voor Franke Verwaijen, Chrisanne Raben, Sophie Buis, Samara Nikkels en Sterre Algera. Sophie Buis sprong met Veyron klasse BB naar de 3e prijs en Samara Nikkels werd met Lady Elegance 4e. In de klasse B sprong Sophie met Veyron nogmaals foutloos, ook in de barrage, maar had helaas 1 strafpunt wegens tijds overschrijding.

Tekst: Jeanette Bekkers

Lisanne Jurriëns met Julia

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.