Oortveldruiters op de regiokampioenschappen

Dit jaar werden de regiokampioenschappen in Zieuwent gehouden. Op vrijdag reed iedereen een proef om bij de beste 10 te eindigen, want dan mocht je zaterdag terug komen voor de finale proef.

Franke Verwaijen reed met Twister in de klasse B cat. AB en Sterre Algera reed met Grenada in de klasse B cat. DE. Beiden gingen met een nette winstpunt tevreden naar huis.

Sophie Buis, die als 2e reserve wegens enkele afzeggingen toch mee mocht doen werd op vrijdag in de klasse B cat. DE met Veyron 5e en mocht op zaterdag terug komen. Ook op zaterdag reed deze combinatie, die steeds meer op elkaar ingespeeld raken, een keurige proef. Helaas vielen de punten wat tegen, maar toch nog wel een winstpunt gereden.

Corine Smies stond met J’adore in de klasse B 1e reserve en mocht uiteindelijk ook starten. Dat deed ze niet onverdienstelijk. Op vrijdag werd de combinatie 10e en mocht daardoor ook terug komen op zaterdag voor een finale proef. Daarin verdiende ze de 8e plek waardoor zij een startbewijs heeft voor de Nederlandse kampioenschappen genaamd de Hippiade.

Tekst: Jeannette Bekkers

Corine Smies met J’Adore

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.