Mooie prestaties Oortveldruiters

Tijdens het indoor dressuur concours op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari in Empe hebben de Oortveldruiters mooie prestaties geleverd.

Op zaterdag verdiende Jikke Verwaijen met Tijani twee keer de 1e prijs in de gecombineerde L1/L2 DE klasse, Samara Nikkels werd met Lady twee keer 2e. Kirsten Boogman kreeg ook twee keer het oranje lint in de klasse B met haar nieuwe troef Fien en Rozemarijn Arends werd hierin twee keer 2e met Vienna. Marcella Arends werd met Jelske in de klasse L2 twee keer 2e, terwijl Daphne Wentink met Snurkie voor het eerst in deze klasse startte en een winstpunt verdiende. Suus Lammers kreeg ook haar eerste twee winstpunten in de klasse B cat. ABC met Udine . Tess Lammers werd zowel op zaterdag als op zondag met Arie beide keren 2e in de klasse B DE en

Karlijn Reinders werd op zondag twee keer  3e. In de gecombineerde L1/L2 klasse werd Brenda Xhofleer één keer 2e met Fleur en Hanneke Brouwer kreeg van de jury een winstpunt. Jikke Verwaijen verdiende nogmaals een 1e prijs met Tijani in de klasse L2 DE. Marcella Arends werd 1e en 2e in de klasse M1 met Vienna terwijl Corine Smies met Fatboy twee winstpunten scoorde. Daniek Boogman startte voor de eerste keer met Crowdfunding en werd gelijk twee keer 1e.

Regiokampioenschappen

Op de Regiokampioenschappen werd Corine Smies met J’adore 18e in de klasse L1 en Sophie Buis werd met Larienhof’s Dito in de klasse L1 DE met een nette winstpunt 14e en met Pleasure in de klasse L2 C 5e.

Tekst: Jeannette Bekkers

Jikke Verwaijen met Tijani

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.