Felice Amadeo kringkampioen, vier reserve kringkampioenen

Afgelopen maanden stonden concoursen weer in het teken van de selecties voor de Gelderse kampioenschappen. Maar liefst 11 Oortveldruiters wisten zich te plaatsen en mogen eind juli aan de start verschijnen in Brummen. Felice Amadeo werd kringkampioen in de klasse B Cat C.

Bij de pony’s waren er de nodige successen. In de Cat C was het kampioenschap voor ons nieuwe lid Felice Amadeo met Heidepeel’s King George.  Tess Lammers wist keer op keer te overtuigen en won het reservekampioenschap in de klasse L1 met Arjano Armani. Haar zusje Suus kwam aan de start in de klasse B met haar nieuwe pony Hoppenhopf’s Dylano. Met een vijfde plaats in de eindstand kon zij het laatste plaatsje in handen te krijgen. In de klasse B CAT A/B is Lieke van Dijk met Bloem geselecteerd Jorja Mensink mag zich ook gaan voorbereiden met Aurora voor de klasse L1 Cat DE en Myrthe koning met Koedijks Ilonka is hier de eerste reserve.

Routiniers
Vooor Bianca Berenpas is dit zeker niet de eerste keer dat zij op dit kampioenschap mag aantreden, voor de derde keer op rij doet zij met haar eigen gefokte merrie J’Adore een gooi naar de titel, nu in de klasse L2. Ook voor Montana Hillebrand is dit het derde kampioenschap op rij. Zij wist de laatste selectiewedstrijd te winnen en verzekerde zich daarmee van een ticket in de klasse M1. Voor Kirsten Boogman gaat er in de klasse L1 een wens in vervulling. Met de door haarzelf opgeleide Viavanolli maakt zij haar debuut op de kampioenschappen. Alle drie deze amazones werden ook nog eens uitgeroepen tot reserve kringkampioen van de Kring Berkel-IJssel. In de klasse Z1 zal Lisa Scherpenzeel-Sanders aan de start komen met Gino-Bravour. Zij won de beide selectiewedstrijden waarin ze aan de start kwam en is daarmee de eerste afgevaardigde.

Springen pony’s
En ook in het springen mogen enkele ponyruiters in Brummen gaan rijden. Felice Amadeo is afgevaardigd met Rafke in de klas 70cm Cat B.  Amy Xhofleer met Skaergardens Celtic Night en Samara Nikkels met Lady Elegance komen aan start in de klasse 80 cm Cat DE, de reserves zijn hier Lisanne en Xander Corporaal.

Allemaal heel veel succes!

Kirsten Boogman met Viavanolli
Tess Lammers met Arjano Armani

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.