Vereniging

cropped-logo1.png

Welkom bij de Oortveldruiters!

De Paarden Sport Vereniging De Oortveldruiters is van start gegaan als ponyclub op een terrein bij de familie Daaleman in Empe in 1978.De rijvereniging ging van start in oktober 1990 bij de familie Hunnekink eveneens in Empe.De officiƫle oprichtingsdatum van de vereniging is 28 mei 1979.Momenteel kennen we ca. 140 leden. Dit is een optelsom van verschillende lidmaatschappen bij elkaar; waaronder pony-, paarden-, voltige-, ere- en niet-rijdende leden.De vereniging bezit een prachtige accommodatie aan de Meeuwenbergweg 13 in Empe bestaande uit een grote overdekte rijhal met kantine, buitenbak en een royale parkeergelegenheid.

Een lid van PSV De Oortveldruiters heeft recht op twee lesuren in de week; een dressuur- en springles. Daarnaast mag een lid gebruik maken van de accommodatie. Leden is toegestaan om vrij te rijden buiten de lesuren om.Er wordt wel van je verwacht dat je de accommodatie weer netjes achterlaat. Tijdens lesuren mag er niet vrij gereden worden in dezelfde ruimte waar de les wordt gegeven. Voor het vrij rijden zijn sleutels van de accommodatie beschikbaar. Deze is tegen borg te verkrijgen bij de penningmeester. Het is niet toegestaan om niet-leden te laten rijden op jouw paard.

Het bestuur

Het bestuur van PSV De Oortveldruiters bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter Sebastiaan Berenpas voorzitter@oortveldruiters.nl
Penningmeester Bart Aarsen penningmeester@oortveldruiters.nl
Secretaris/Ledenadministratie Maureen Raben secretaris@oortveldruiters.nl
Wedstrijdsecretariaat Sandy van Velzen wedstijdsecretariaat@oortveldruiters.nl
PR/Communicatie Mascha Klomp
Kantine beheer Carel Boogman
Activiteiten Brenda Xhofleer

 

Aanspreekpunten:

Kantinediensten en schoonmaakdienst Brenda Xhofleer

Onze vereniging kent ook een activiteitencommissie, bestaande uit Bianca Berenpas-Smies, Brenda Xhofleer, Jantiene Verwaijen, Juul Grootenboer en Jessica Lammers. Zij organiseren allerlei activiteiten binnen de vereniging. Verder is er de Evenementencommissie (oliebollenactie) en de Concourscommissie.

Reageren is niet mogelijk