Lessen

Bij PSV De Oortveldruiters wordt er elke avond één middag en één ochtend les gegeven in verenigingsverband.

 

maandag voltige Juul en Jantiene 15:30 – 18:30
dressuur Lies Bastiaanse 19:00 paarden
dinsdag dressuur Marco Portegies 19:00 paarden
woensdag springen Anke Wilbrink 17:30 pony’s
donderdag springen Kevin Berends 18:30 paarden
vrijdag dressuur Eline Koppenol 09:30 tot 11:00 paarden
dressuur Kim Telgen 17:45 pony’s

Op maandagmiddag beginnen we de week met twee voltigetrainingen van 15.30 tot 18:15.

De eerste maandag van de maand is een inloop voor kinderen welke eens willen proberen te voltigeren.
’s Avonds zijn er dressuurlessen voor de paardenleden. Deze lessen worden gegeven door Lies Bastiaanse. De lessen beginnen om 19:15u
Op de dinsdag zijn er ook dressuurlessen voor de paarden, deze worden gegeven door Marco Portegies en beginnen om 19:00u.
Op woensdag is het de beurt aan de ponyleden om gezellig te gaan springen. Ook is er deze avond één paardenles. De lessen worden gegeven door Anke Wilbrink en beginnen om 17:30u. Echter maken we de bak al gereed vanaf 16.30u. Hierbij kunnen we altijd wat hulp gebruiken. Deze hindernissen blijven staan tot de donderdagavond. Van deze hindernissen kun je donderdag voor de lessen vrij gebruik maken.
Donderdagavond is het de beurt aan de paardenleden om te gaan springen. De lessen beginnen om 18:30u en worden gegeven door Kevin Berends. Aan het eind van deze avond worden de hindernissen weer opgeruimd. Ook hierbij is alle hulp zeer welkom.
De laatste lesdag van de week staat weer in het teken van dressuur. Op vrijdagochtend is er les voor de paarden en deze vrijdagavond voor de ponyleden. De lessen beginnen om 17:45u en worden gegeven door Kim Telgen.

Reageren is niet mogelijk